Lättad!!!

Idag var det dags för den jobbigaste uppgiften vi kommer göra under hela tiden här i Australien. Uppgiften gick ut på att skulle hålla en presentation inför klassen om "Learning" och "Latent" organisationer (C-kurs, vi har bara läst fek på A nivå i sverige), hade varit lätt på svenska, inte alls lika lätt på engelska.

I Söndags så kändes det som att det skule bli kaos, vi hade ingen riktig plan över hur vi skulle gå till väga, förstod knappt vad vi skulle prata om osv, och jämnt när man har skoluppgifter som ska in så ligger dom alltid och spökar i bakhuvet även när man försöker att göra annat.

Tiden gick och i började se lite ljus, försökte lära oss att komma ihåg texten vi skulle prata om, fick in några guldkorn i arbetet och började känna att det här går nog vägen.

Efter en hel dag av kaos, helt omöjligt att få tag i over-head papper, strul med skrivare osv så var det 19.00 lokal tid dags för dom svenska grabbarna att leverera. Och av nån anledning så klaffade allt, alla gjorde ett sjukt bra jobb, lyckades få in impuls skämt vilket är riktigt svårt när man inte är nån expert på språket, läraren log och allt var frid och fröjd. Och nu är jag så lättad att det är sjukt, hoppas Anna lyckas boka sin resa idag, då kommer jag kunna somna riktigt gott!!!

Imorrn är det dags för surfing och en dag ledigt igen, så sjukt taggad, dock ser väderprognosen lite sämre ut denna gång, men den har ju haft fel förr! Sen på natten så kommer det vara full tag inför Malta-Sverige matchen!!

Haade


Kommentarer
Postat av: din din din

NU ÄR DET KLAAART!:D:D:D älskar dig mest i världen!

2009-09-08 @ 16:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0