Tiden går fort!

YES!!! Äntligen sommarlov/vinterlov, gjorde bort sista tentan idag och enligt vad magen har att säga så låter det som att det gick bra på dom flesta av kurserna, men jag har IG tills annat sägs så kan man bara bli positivt överaskad ;). Ikväll skall det firas att vi klarat av studierna i Australien, blir pizza och utgång, sista ugången i Sydney, imorrn flyttar vi ut från lägenheten och på söndag morgon flyger jag och berglund upp för att ta dykarcert, hoppa bungyjump och forsränna. Livet är gött just nu!

Om 1 vecka och 1 dag har jag och anna varit tillsammans i två år, och om 2 veckor och fyra dagar möts vi äntligen igen i thailand, som sagt livet är gött, men det kommer att bli underbart, längtar som en tok!

Nu ska jag och grabbarna bus gå iväg och hämta dom efterlängtade pizzorna (dock slår inget Roberto´s pizza!) sen fortsätter firandet!

Trevlig kväll & helg på er!


Tenta Period

Oj vad tiden går fort!
Har alltid känts som att det var så länge kvar av Sydney, och nu är det bara en vecka kvar. Efter den här veckan åker jag och Berglund upp efter kusten för att ta dykarcert i stora barriärrevet, forsränna, segla och hoppa byngyjump, hoppas den redan kraschade resekassan pallar trycket! Handlade mat idag för sista gången, blev mycket gott =)! Kändes sjukt att det var sista gången, som tur väntar nått underbart underbart när Australienresan är slut ♥!

Nu har vi tenta period, gjorde bort första tentan i onsdags, och tror det gick som det ska, så ser kurser "Quality Management" som avklarad! Tentorna som är kvar är datumen 16,17 och 19:e november, önska mig lycka till och håll tummarna!

Första virket till nästa års majbrasa


Farsdag

Grattis på farsdag farsan



Bättre pappa kan man inte ha!

Reunion

Snart dags för tenta period, men innan vi sätter igång med pluggandet så har vi tagit lite ledigt. Tillbringat dagarna med sol och bad på manly, surfing på bondi, fotboll på gräsytan och givetvis biblioteket.

Igår hade vi en liten reunion med killarna från Fraser Island gruppen, lets go team B, blev en supertrevlig kväll!



Nu ska det skype:as med Anna ♥  bara veckor kvar tills vi får ses igen!

RSS 2.0