Taronga Zoo & Sydney Aquarium

Hej alla glada!
Idag har vi haft en liten vilodag här i Australien, inte gjort mycket produktivt alls! Men tidigare dagar har det hänt en hel del. I förrgår besökte vi Taronga Zoo vilket är ett jätte zoo här i Sydney, där såg vi allt från koala björnar till tigrar, såg 3 shower vilket gjorde Zoo:et riktigt prisvärt! Showerna som dom visade var en sälshow, en fågelshow och en spindelshow! Spindelshowen var mer en föreläsning än en show, och att sälar kunde göra massa roliga trick var kanske inget nytt, men jag blev riktigt imponerad över tricken som dom kunde få fåglarna att göra, riktigt kul att se!

Igår vandrade vi omkring på akvariumet. Som alla andra djurparker kan det bli ganska segt att gå omkring att titta på djur när inget händer, men när dom matade djuren live vart det dock en helt annan upplevelse! Att se en krokodil attackera så kraftfullt och aggressivt som den vi såg göra igår var riktigt kul att se!

Idag åt jag pannkaka igen vilket var lääänge sen! Imorrn är det dags för val & delfin safari ute i det stora havet, ska bli riktigt kul!

Bilder från "Taronga Zoo"



Bilder från akvariumet kommer imorrn, tar för lång tid att ladda upp bilder med det Australiensiska internetet!

Nu är det dags att sova, sov gott ! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0