Blue Mountains

Igår for jag, mamma och morfar på en heldags utflykt till "Blue Mountains". För att hinna med den tidiga bussen på morgonen så gick vi upp klockan 05.00, medans mamma gjorde frukost så försökte jag hinna chatta lite med Anna innan vi skulle ge oss iväg, men internet ville inte fungera den här gången.

När vi väl kommit på bussen så var första stoppet mot bergen "Featherdale Vildlife park", där fick vi klappa kängurus och koala björnar, se en krokodilshow och lyssna på pratglada pappegojor.


Bussen åkte senare vidare mot Blue Mountains och den vackra naturen. "Scenic world" som var själva huvudeventet på resan var riktigt fint, där åkte vi linbana mellan två berg och kikade in ett vackert vattenfall och bergformationen "Three sisters".



Idag har vi bara tagit det lugnt och imorrn som är morsan och morfars sista heldag här åker vi iväg till bondi beach för surfing och bad!

1 månad, 1 vecka och 1 dag kvar till thai ♥!!!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu är vi hemma! Resa gick bra, morfar gnällde lite. Hoppas att du tar fram några nya bilder på din blogg och upptaterar mycket. Hare!

Kram Mamma!

2009-11-02 @ 22:29:07
Postat av: Mormor

Hej nu måste du skriva lite för det ett dags sen sist det käns så tryggt om du skriwer så allt är bra jag tänker på dej .många kära hälsnigar mormor.

2009-11-06 @ 07:00:35
Postat av: Josefine

SKRIV NÅN JÄVLA GÅNG! :D

2009-11-06 @ 23:33:13
URL: http://jjosefinejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0